Do you like the crocheted earrings from TKlolel?

domenica 8 agosto 2010

Ukosnica so golema rozeva ruza

Може да бирате бои.......... има неколку на располагање.
http://www.facebook.com/?ref=home#!/photo.php?pid=239702&id=106528239379271
Модерни, практични и памучни :))
Можете да ги носете за денски или вечерни излегувања, со фармерки или разиграни фустанчиња. 
Подетални инфо имате на Facebook fan page www.facebook.com/TKbyTKlolel