Do you like the crocheted earrings from TKlolel?

domenica 8 agosto 2010

Модерни, практични и памучни :))
Можете да ги носете за денски или вечерни излегувања, со фармерки или разиграни фустанчиња. 
Подетални инфо имате на Facebook fan page www.facebook.com/TKbyTKlolel

Nessun commento:

Posta un commento