Do you like the crocheted earrings from TKlolel?

domenica 8 agosto 2010

Ukosnica so golema rozeva ruza

Може да бирате бои.......... има неколку на располагање.
http://www.facebook.com/?ref=home#!/photo.php?pid=239702&id=106528239379271
Модерни, практични и памучни :))
Можете да ги носете за денски или вечерни излегувања, со фармерки или разиграни фустанчиња. 
Подетални инфо имате на Facebook fan page www.facebook.com/TKbyTKlolel

domenica 13 giugno 2010

Разиграни пеперутки

Додека ги правев овие обетки, со нетрпение го очекував крајниот исход. Замислете една обетка на почетокот ми одзема цели 2:30ч. Напочетокот бев скептична дека навистина ке направам пеперутка, но со самото завршување на едната од нив, јас бев воодушевена од она што го направив и што го гледав пред мене.
На оваа идеја дојдов благодарение на природата и нејзините убавини, на пролетниот мирис кој се ширеше низ моите улици и на веселиот дух кој го поседувам.
Обетки кои се лесни за носење и убаво прилегаат на вашиот изглед.
Практични и модерни.
Чекаат на вас заедно да полетате.

giovedì 8 aprile 2010

Hey guys,
all we have and want is fun fun fun.....let's do something with our imagination.......
okey i'm first........this is my favorite sweater made two weeks ago. 

Crocheted earrings

These are my new products. Very chic and fashion. As we know summer coming and we would like to have more accessories in colors and in the same time modern and light. All of these are easy to wear. 
For additional information look at my etsy shop: http://www.etsy.com/shop/TKlolel
Ciao a tutti miei futuri e peresnti amici.
Piacere e' il mio se visitate questo blog.
Sono una giovane artista a cui piace la moda e l'arte.
Spero che vi piacia tutto quello che pubblichero' qui.
A presto
Baci


Hi everyone.
I hope you will find somthing for you from my present and futures collections.
I'm young designer. I love art and fashion.
Kiss