Do you like the crocheted earrings from TKlolel?

domenica 13 giugno 2010

Разиграни пеперутки

Додека ги правев овие обетки, со нетрпение го очекував крајниот исход. Замислете една обетка на почетокот ми одзема цели 2:30ч. Напочетокот бев скептична дека навистина ке направам пеперутка, но со самото завршување на едната од нив, јас бев воодушевена од она што го направив и што го гледав пред мене.
На оваа идеја дојдов благодарение на природата и нејзините убавини, на пролетниот мирис кој се ширеше низ моите улици и на веселиот дух кој го поседувам.
Обетки кои се лесни за носење и убаво прилегаат на вашиот изглед.
Практични и модерни.
Чекаат на вас заедно да полетате.

Nessun commento:

Posta un commento